Nieuws

Home

Foto’s Video

Contact

Links

Gastenboek

Lessen

Mambo

Fons

Floris

Mylow

Canine freestyle
WebMaster: Grietje5 november 2007 WCFO wedstrijd Drochter Opslagen.


Lang hebben we naar deze wedstrijd toegeleefd, aangezien Mambo zomers geen wedstrijden loopt ivm allergie zou dit de eerst wedstrijd worden sinds maanden.
Helaas het geluk zat niet zo mee dit jaar, door het warme weer is de allergie nog steeds niet afgezakt en tot overmaat van ramp kreeg hij 14 dagen voor de wedstrijd nog eens een heftige aanval er over heen, wat betekent dat het zeker 6-8 weken duurd eer hij weer lekker in zijn vel kan zitten.
Daarbij werd ik zelf een aantal dagen voor de wedstrijd geveld door de griep, al met al nu niet de ideaale omstandigheden deel te nemen aan een wedstrijd, mijn stem klonk een stuk zwaarder dan normaal, mijn gehoor was door de verkoudheid nihil en routine was niet door Mambo geoefend, maar toch hadden we zoiets van we proberen het gewoon...
Zo gezegt zo gedaan, de routine verliep naar omstandigeheden best redelijk, Mambo was trager en wat minder geconcentreerd en zich meer bewust van de omgeving dan anders, maar desondanks deed hij zijn ding en kwam het meeste uit zoals gepland was op choreochrafisch gebied, helemaal trots was ik dat hij enorm zijn best heeft gedaan zijn nieuwste oefeningen goed uit te voeren, aangezien ik dat zelf als zwakste schakel had gedacht omdat het oogcontact met mij op dat moment verbroken is en het kwa moeilijkheidsgraad, lef en vertrouwen in mij veel van hem vergt op dat moment.
We zijn daarmee tweede geworden in de Novice klas en hebben kwa punten ook nog een kwalificatie punt binnen gesleept.
Al met al zijn we dik tevreden.

Helemaal trots zijn we op ons cursisten: Chanti en Bosco die de eerste prijs in beginners binnen sleepten en ook nog de challence beker voor hoogste score artistiek mee namen.
En ons ruwe diamanten Marianne met Spike deden het ook fantastisch en hebben ook hun kwalificatie punt binnen gehaald....petje af voor deze prille beginners die wisten dat ze het moeilijk zouden krijgen, aangezien Spike zijn hormonen de laatste weken op hol zijn geslagen, toch hebben doorgezet en alles eruit hebben gehaald wat op dat moment mogelijk was, geweldige prestatie voor een team zonder ervaring aangezien dit hun eerste wedstrijd was.

En natuurlijk, dank aan ons supporters die waren komen kijken, maar tevens precies weten hoe ze ons mentaal kunnen oppepen