Nieuws

Home

Foto’s Video

Contact

Links

Gastenboek

Lessen

Mambo

Fons

Floris

Mylow

Canine freestyle
WebMaster: Grietje


Officieel Certivicaat Internationaal jurylid gehaald! !!Yeah ben als 2e europeaan gecertificeerd jurylid geworden

Dat betekent dat ik nu wereldwijd bevoegd ben officieele WCFO wedstrijden te jureren.

Moet toegeven dat ik best wel trots ben want je krijgt het niet kado.
Al met al kwam er nog heel wat bij kijken om gecertificeerd te worden, je moet er onder andere meerdere wedstrijden voor geschaduwjureerd hebben waarvan minimaal 1 “ live WCFO wedstrijd”.
Dit alles wordt dan nader bekeken door verschillende mentoren, die er een adviserend verslag, van uit brengen scores worden tot in detail inclusief commentaren die ik per routine opschrijf geannaliseerd en er worden zelfs berekeningen op los gelaten met compleet overzicht of de scores door mij toegekent op een lijn liggen met scores van andere jury leden en tevens wordt kritisch bekeken of de regelementen goed geimplementeerd zijn.
Als deze verslagen oke zijn, wordt alles nog eens door de mangel gehaald door het hoofd van de juryleden die als ze het er mee eens is “aprovel” geeft en het daadwerkelijke certificaat wordt toegekent.

Regelementen en jureren boeid me enorm, het is nu ook niet zo dat ik verder niks meer hoef te doen, al tijdens de opleiding kom je in contact met andere jury leden, waarmee regelementen en obstakels binnen de sport uitvoerig besproken en bediscuseerd worden wereld wijd.
Aangezien de sport nog sterk in ontwikkeling is zijn er constant kleine bijschavingen aan regelementen of het intepreteren ervan,
zaak is om steeds goed op de hoogte te blijven en de regels op de juiste manier toe te passen, dus het blijft constant zorgen dat ik up to date blijft met de recentste ontwikkelingen.