Nieuws

Home

Foto’s Video

Contact

Links

Gastenboek

Lessen

Mambo

Fons

Floris

Mylow

Canine freestyle
WebMaster: Grietje


Promotie Dogdance bij Radio2 NCRV “Cappucino”Zaterdag ochtend 8 september vertrokken Nicole Fons en Ik naar Hilversum voor een intervieuw over de dogdance sport. Nicole en Fons zouden wat oefeningen voordoen die we dan zouden omschrijven.
Na een aantal voorgesprekken en de website waar ze infomatie afhaalden, was het dus afwachten welke richting ze vragen zouden gaan stellen.
Dat is toch wel spannend want je heb niet alles in de hand, en ze kunnen ervan maken wat ze willen.
Maar goed ons doel was om de kans aan te pakken de sport te kunnen uitleggen en onder aandacht te brengen bij mensen die er nog nooit van hebben gehoord, en dat is nog best moeilijk zonder beeld materiaal.
Ook woordkeus is zo’n ding, voor je het weet gooi je met woorden die voor ons normaal zijn maar voor een leek niet met als resultaat dat je steeds tegenvragen krijgt om uit te leggen wat dat woord nu betekent, en dat is zonde van de beschikbare tijd.
In elk geval we hebben ons best gedaan.

Fonzy is een super hondje die geniet van dit soort aandacht, het maakt hem niet uit of hij tussen stoelen, tafels, bedrading, en geluidsapperatuur, zijn oefeningen moet uitvoeren, hij deed gewoon wat Nicole van hem vroeg.
De opnames voor dit programma vonden plaats in het Media Cafe, en deze dag zou ook Bloff live optreden in het programma dus ook die moesten hun apperatuur daar kwijt.
Al met al was het weer een hele ervaring en het is best wel grappig dat je zo door de sport aan de koffie zit met de heren van Bloff.