Nieuws

Home

Fotoís Video

Contact

Links

Gastenboek

Lessen

Mambo

Fons

Floris

Mylow

Canine freestyle
WebMaster: Grietje


De Live show 9 mei Hollandís got talent met Chanti en Bosco

Afgelopen 9 mei was het dan zover, met een groep Fans, waaronder haar Dogdance groep, zijn we naar de studio in Hilversum vertrokken om Chanti en Bosco te steunen.

De aanloop naar de Live Show is best wel zwaar, er is zoveel waaraan de kandidaten bloot worden gesteld, extra opnames voor voor-filmpjes, een repetitie dag en daar achter aan de generale en uiteindelijk de LIVE SHOW.
Voor mensen die dit niet gewent zijn lijkt me dit geestelijk ontzettend zwaar, maar als je dan ook nog met een hond werkt die ook al deze prikkels in no-time een plek moet kunnen geven, en eigenlijk geen kans heeft er aan te wennen, lijkt me bijna onmogelijk! Dus met alle respect voor de kandidaten van Hollands got talent en in het bijzonder natuurlijk Chanti en Bosco.

De originele vloer van het podium bleek ontzettend glad, dus zonder aanpassing zou Bosco daar niks kunnen beginnen, gelukkig werd er toch tapijt gebruikt, alleen Bosco vertrouwde het zaakje niet helemaal meer en begon gaande weg steeds meer in te houden, waardoor Chanti tot het laatste moment haar routine constant moest blijven bijschaven, jammer genoeg kwam nu minder uit de verf wat ze hadden getraind en ingestudeerd.

En tijdens de liveshow bleek dat ook de jury dat vondt en hun routine werd vroegtijdig afgeblazen....jammer voor alle energie die ze er ingestopt hebben, maar gut wat zagen ze er toch gaaf uit, samen van de trap, Bosco die vol verwachting staat te trappelen om te beginnen, het zag er super uit.

En ik vindt dat ze onder deze omstandigheden alles uit de kast hebben gehaald wat mogelijk was en ben enorm trots dat ze het zo ver hebben geschopt en het hoofd koel hebben weten te houden, zeker Chanti verdiend een dikke pluim, ze wist van te voren dat ze niet zou kunnen laten zien wat er in zat, maar dan toch de zenuwen de baas kunnen blijven en zorgen dat je eruit krijgt wat er wel in zit op dat moment is super super knap!