Nieuws

Home

Foto’s Video

Contact

Links

Gastenboek

Lessen

Mambo

Fons

Floris

Mylow

Canine freestyle
WebMaster: Grietje

Zodoende heb ik een groep Dog Dancers les gegeven en Frank en Saartje op weg geholpen met de beginselen van Dog Dance.
Saartje is al 10 jaar en niet de jongste meer, ze moest eerst even wennen aan de omgeving en de andere honden, maar na enige tijd begon ze ontspannen te worden en kreeg door wat de bedoeling was en ging de lol ervan in zien.

Om in korte tijd wat resultaat te boeken valt niet mee, gelukkig was Frank erg geduldig met Saartje en luisterde hij goed naar de instructies, en bleek een talentvol handler te zijn. Zodoende hebben we 6 verschillende oefeningen kunnen behandelen.

Dat Saartje van gezelligheid houd werd duidelijk aangezien ze het erg leuk vondt om even te buurten bij de andere honden en handlers.
Gelukkig vonden alle aanwezige honden het geen probleem dat Saartje even bij ze langs kwam.

De aflevering van Koopkracht heet “Honden gekte” en wordt op 11-11-2009 op Nederland 3 om 22.00 uur uitgezonden, we zijn dan ook erg benieuwd wat het uiteindelijke resultaat zal worden?!

Update het resultaat: NIET uitgezonden omdat ze te veel materiaal hadden!

Opnames TV programma “Koopkracht” omroep LlinkOp 29 Oktober zijn er opnames gemaakt voor dit programma op de Dogmania lokatie.


Frank een verslaggever van het programma kwam met de blonde labrador Saartje een avondje meedraaien om te ervaren wat Dog Dance nu is.