Nieuws

Home

Foto’s Video

Contact

Links

Gastenboek

Lessen

Mambo

Fons

Floris

Mylow

Canine freestyle
WebMaster: Grietje


Fonzy


Nicole heeft Fonzy overgenomen en beoefend Freestyle sport nu met hem.


Kan het niet laten toch zelf even iets over Fonzy te schrijven.
Fons is zo’n beetje ons Mascotte hondje in de Dog Dance.
Samen met hem heb ik in de begin jaren uitgevogeld hoe je DD oefeningen nu het best aan kon leren, hij vondt het geweldig, maar achteraf heeft hij een moeilijke klus geklaard, aangezien ik met hem heel veel trainings fouten heb gemaakt en veel moest uitproberen wat als resultaat had dat hij ook veel dingen weer af moest leren.
Wat hij in negen maanden heeft geleerd, leren huidige cursisten en honden in 20 weken en dan ook nog voerloos, dat is toch wel een pittig verschil....ze hebben het aan Fons te danken dat de methodes veel verfijnder zijn geworden en trainingen veel effectiever en efficienter zijn.

Dan ook nog eens te bedenken dat Fons een gezelschaps hondje is en geen enorme wil om te werken heeft, maar dingen alleen maar voor zijn eigen plezier doet krijg ik steeds meer respect voor hem.

Fons kan je zomaar onverwachts laten staan in de ring...dan heeft hij het op dat moment even niet in zijn hoofd.
Maar in een studio of op een set is hij helemaal de showman, hij voelt zich op dat moment enorm belangrijk en geniet ervan om in de belangstelling te staan en doet wat hem gevraagd wordt......vragen we hem niks dan gaat hij protesteren en blaffen om het dan op die manier maar af te dwingen..... zo van gebeurd er vandaag ook nog wat?

Een demo Dog dance op 2 vierkante meter of op een podium tussen allemaal kids met loeiharde muziek, ook geen probleem voor fons hij doet het gewoon.
Het is en blijft een appart hondje op momenten dat andere honden zouden afhaken zet Fons juist door.....hij heeft dan ook niet voor niks de bijnaam “mafkees”

Fons je bent een kanjer!