Nieuws

Home

Foto’s Video

Contact

Links

Gastenboek

Lessen

Mambo

Fons

Floris

Mylow

Canine freestyle
WebMaster: GrietjeVerslag “Dog Dance Mania” te Bant.

14 oktober 2007 was het dan zover de wedstrijd te Bant zou los barsten, samen met hondenschool Dogmania heb ik deze georganiseerd.
Aangezien de lokatie eigendom is van Dogmania konden we ruim optijd beginnen met aankleden van de ruimte.
Met als resultaat een zeer ruime warme rode vloer in het centrum met daaromheen voldoende ruimte voor deelnemers en kijkers.
Het was een luxe om samen te werken met het Dogmania team, uitleggen was aannemen en ook gelijk in akties omzetten , wat tot gevolg had dat ondanks dat het hun eerste wedstrijd was die ze organiseerden allemaal heel soepel heeft gelopen. Mijn complimenten aan dit super team die er stuk voor stuk vol in gaan.
De wedstrijddag zelf is zeer vlot verlopen, we bleven mooi op schema en hebben prachtige routines en combinaties voorbij zien komen, ook erg opvallend was dat er de hele dag aanloop is geweest van enorm veel kijkers, kiek en dat vindt ik nou weer leuk op die manier krijgen steeds meer mensen een idee van wat Doggy Dance nu precies is.

Al met al kunnen we terug zien op een zeer geslaagde wedstrijddag en hopen dat de deelnemers er net zo van genoten hebben als wij.

Ons hoofdsponsor BIOFOOD had voor deze dag tevens een wedstrijd “Raad het aantal brokken” georganiseerd en daarvoor prijzen beschikbaar gesteld, de uitslag is inmiddels bekent!