Nieuws

Home

Foto’s Video

Contact

Links

Gastenboek

Lessen

Mambo

Fons

Floris

Mylow

Canine freestyle
WebMaster: Grietje
Demo Martini show te Groningen.


Ook hier hebben we dit jaar weer met een groep bestaande uit mijn cursisten een demo gegeven, deze keer hadden we het in een ander jasje gestoken.

Om de sport dichter bij de mensen te brengen had ik het idee om van allerhande honden en handlers mee te nemen zo, hadden we een groepje gecreert die gewoon tijdens een muziekje zou laten zien wat ze normaal op training doen.
Daarin zat Carla met haar jonge Duck Tolling Retriever, Durk met een Terrier van 8 jaar een vrij eigenwijs hondje, en Renske met haar oudere Kooiker hondje Beatel van 11 jaar. Deze drie hebben dan ook gezamenlijk tegelijkertijd in de ring gewerkt.
Verder hadden we routines van Joke met de Stabij Buffy, Mariane met Jack russel Spike, Nicole met Kruising Fonzy, Chanti met Border Collie Bosco, en ikzelf met Papillon Mambo.

Het eind resultaat was naar ons zin, de gecombineerde groep heeft erg zijn best gedaan en aangezien het voor al die hondjes de eerste keer in de ring was onder dit soort omstandigheden waren we zeer tevreden, en kregen enorm leuke reaktie’s achteraf, tuurlijk werden ook de routine’s van hoger nivo gewaardeerd, alleen is dat voor onbekenden met de sport een ver van mijn bed show, maar door de opbouw van de demo werd nu duidelijk dat het er meer haalbaar is voor veel mensen met hun hond dan ze zelf in eertse instantie denken of verwachten, en bovenal dat het gewoon erg leuk is om op deze manier met je hond bezig te zijn, wat voor ras of leeftijd ze ook hebben.