Nieuws

Home

Foto’s Video

Contact

Links

Gastenboek

Lessen

Mambo

Fons

Floris

Mylow

Canine freestyle
WebMaster: Grietje


Chanti en Bosco in Holland’s got talent 2008


Super trots zijn wij dat ons Cursist Chanti met haar Border Collie Bosco, het aan hebben gedurfd mee te doen aan het programma Hollands got talent.
Holland got talent wou graag een doggy dance act in hun programma, maar aangezien het niet meevalt om met een hond aan dit soort programma’s mee te doen, is het nogal een beslissing.
Programmamakers staan niet direct stil, en hebben ook niet altijd weet van de invloeden die dit soort omstandigheden en prikkels op een hond kunnen hebben.

Chanti en Bosco hebben het aangedurfd om de stoute schoenen aan te trekken en tot op heden met groot succes. Beide hebben zich er dapper door heen geslagen,Bosco wind iedereen om zijn poot jes, Chanti is zijn grote steun en toeverlaat.
Zo hebben ze op het podium zeer goed gepresteerd, zijn ze inmiddels twee voorrondes verder, afgelopen vrijdag 11 april zijn ze op tv geweest in een uitzending met beelden van de auditie ronde die in het theater zijn gemaakt. Van alle drie de juryleden kregen ze een volmondige JA om door te mogen.
Van de auditie rondes zijn er 109 kandidaten overgebleven waarvan er maar 30 naar de live show mogen!


Of dit hun ook gelukt is zal over twee weken op vrijdag avond 25 april worden onthuld.

Voor hun filmpje van 11 april, klik hier onder


http://www.myvideo.nl/watch/392022Vervolg:

Inmiddels is bekent gemaakt in de uitzending van 25 april, dat Chanti en Bosco door zijn naar de Live Shows, en dus bij de 30 laatste kandidaten zitten.
Ze zullen te zien zijn in de uitzending van 9 mei....dus stemmen allemaal:-)

Chanti en Bosco zullen weer dezelfde routine gebruiken, wel hebben we er aan gesleuteld en gehusseld.

Gezien het jury commentaar, ben ik druk bezig geweest verschillende dans-move’s voor hun te verzinnen die we hebben toegevoegd aan de routine.
Dus, is het momenteel hard trainen voor hun beiden.
En verder afwachten of de omstandigheden op het podium het toelaten dat ze de kans krijgen te laten zien wat ze in petto hebben.!

Erg spannend allemaal!