Nieuws

Home

Foto’s Video

Contact

Links

Gastenboek

Lessen

Mambo

Fons

Floris

Mylow

Canine freestyle
WebMaster: Grietje

Sinds begin Januarie 2007 is ons roedeltje uitgebreid met Floris.

Floris heeft ons met zijn geinige snuit en lieve karakter ons helemaal om de vinger gewonden, hij is dol op mensen en heeft voor iedereen een “kusje” paraat.....en verder is het een ondeugende pup met alles erop en eraan.

We genieten met volle teugen van hem.

Floris

November 2008

Na Floris zijn eerste levensjaar waarin we voornamelijk gespeeld hebben, zijn we afgelopen jaar dan begonnen met serieus trainen. Inmiddels is het al zover dat Floris wedstrijden loopt met enorm goede resultaten.

Ik vondt en vindt Floris zijn vrolijke karakter enorm bijzonder en mijn streven was dat ik dat behouden hield binnen de training, kortom ik hield hem liever super enthousiast dan serieus en moet zeggen dat ik daar tot nu toe enorm tevreden over ben, hij heeft super veel plezier in de ring en vindt het helemaal geweldig om met mij te dansen (lees “spelen”) Maar dat geeft hem vindt ik net dat tikkie “anders” dan andere honden en dat vindt ik juist leuk en maakt hem uniek.

13 februari 2008

Ook Floris heeft de doop gehad als akteur, en heeft meegewerkt aan een commercial voor “Yarden” samen met nog twee honden.
Aangezien Floris wel erg jong is voor dit soort Jobs vondt ik het best wel een beetje eng.
Maar Floris heeft het fantastisch gedaan, pikte alles snel op en had veel meer doorzettingsvermogen dan ik verwacht had, werd steeds vrijer in zijn doen en laten en genoot er ook echt van, en werkte met veel enthousiastme, kortom ben super trots op mijn kerel. Het resultaat is uiteindelijk een paar seconden beeld


http://nl.youtube.com/user/YardenWebTV

Uitslagen en nieuws over Floris

December 2009
Inmiddels lopen Floris en ik ruim een jaar wedstrijden, en met hem val ik van de ene in de andere verbazing. We gaan razend snel door de klasses heen en enorm vaak scoren we hoogste score van de wedstrijd. Met Floris kan ik mezelf goed door ontwikkelen, we hebben een prachtige onderlinge band en hij speelt mooi met me mee als ik onverwachts iets anders doe of vraag in de ring, voor mezelf is dat kicken en geeft me mogelijkheden om tijdens de routine contact met publiek te maken, ik moet Floris veilloos vertrouwen op zo’n moment dat hij mee gaat, op een of andere manier heeft hij het door en wordt nog scherper, en dat geeft mij een zeer bijzondere kick.