Nieuws

Home

Foto’s Video

Contact

Links

Gastenboek

Lessen

Mambo

Fons

Floris

Mylow

Canine freestyle
WebMaster: Grietje

Lessen, Workshop’s en Demo’s Doggy dance

Voor al bovenstaande kunt u bij ons terecht en met groot plezier laten we u kennis maken met deze sport, op wat voor manier dan ook.

Doggy Dance Lessen: worden gegeven in kleine groepjes op overdekte verwarmde lokatie, grootste belang is de positieve communicatie tussen baas en hond, waardoor relatie en band versterkt wordt.
Plezier staat hierbij voorop, het moet voor beide leuk zijn, en niks is verplicht.
Alles is mogelijk en kan varrieren van gewoon voor de fun lekker bezig zijn tot heel fanatiek voor wedstrijden trainen onder goede begeleiding en juiste kennis van zaken.

Workshops: kunnen varrieren van beginners tot gevorderd, toegespitst op kunstjes aanleren tot het strakkere heelwork (dressuur) segment.
Ook choreografie en in elkaar zetten van routines, clicker en target training behoren tot de mogelijkheden.
Tevens is het mogelijk een dagdeel seminar te geven op hondescholen om mensen even tips te geven hoe over “dode momenten” in de training heen te komen.

Demo’s:
Worden uitgevoerd door zowel kleine als grote honden, die op wedstrijd nivo lopen.

Prive lessen: Deze kunnen betrekking hebben op Doggy Dance, Dressuur, Problemen aanpakken en oplossen tot in elkaar zetten van een routine met gepaste oefeningen en dans bewegingen, en tips en adviezen hoe de routine te verbeteren.